Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g677g522kcal15.6g3.4g49.4g0g
Sipuli 497g150kcal6.2g23.8g1g8.4g
Vesi903g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g155kcal4.6g31.6g0.5g1.6g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 452g542kcal14.1g20.3g45.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5148g2738kcal81g158.2g192.2g20g
Valittu annoskoko2574g1369kcal40.5g79.1g96.1g10g
Annoskoko puolitettuna1287g685kcal20.3g39.6g48.1g5g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612