Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell903g994kcal207.7g0g19g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g45g6.8kcal0.5g0.9g0.1g0.6g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka45g4.5kcal0.5g0.4g0.1g0.5g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g75g10kcal0.5g1.6g0.2g0.8g
Herne-maissi-paprika, Pirkka301g208kcal12g33.1g2.4g9.3g
Makaroni, keitetty, suolaa 1204g1163kcal36.2g235.9g3.9g11.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5148g4770kcal514.8g543.8g51.4g46.2g
Valittu annoskoko2574g2385kcal257.4g271.9g25.7g23.1g
Annoskoko puolitettuna1287g1193kcal128.7g136g12.9g11.6g
Arvot/100g100g93kcal10g10.6g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566