Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus700g490kcal111.9g0g2.1g0g
Purjosipuli 420g96kcal7.6g10.1g0.8g8.8g
Tilli, tuore 53g16kcal1.9g0.5g0.4g1.1g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)1399g459kcal9.8g90.9g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5152g2121kcal262.4g203g20.6g19.8g
Valittu annoskoko2576g1060kcal131.2g101.5g10.3g9.9g
Annoskoko puolitettuna1288g530kcal65.6g50.8g5.2g5g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189480