Juuressose

1. Kuori ja paloittele juurekset.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää suola.

Keitä lanttu- ja porkkanapaloja n. 5 minuuttia.

Lisää perunat kiehuvaan veteen ja keitä juurekset aivan kypsiksi, ettei soseeseen jää paakkuja.

Jätä keitinliemi juuresten joukkoon.

Soseuta juurekset.

Lisää maito, rasva ja sokeri.

Kuumenna sose vielä ja tarjoa puolukkaisten jauhelihapihvien kanssa.

Pirkkaresepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 438g126kcal4.4g20.1g1.3g7.9g
Porkkana 350g115kcal2.2g19.5g0.7g8.9g
Peruna, vanha, kuorittu 701g533kcal13.2g108.6g1.4g7g
Vesi, vesijohtovesi 876g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt175g81kcal5.6g8.4g2.6g0g
Voi 25g178kcal0.3g0.1g19.9g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5152g2093kcal51.4g320.4g51.8g47.6g
Valittu annoskoko2576g1047kcal25.7g160.2g25.9g23.8g
Annoskoko puolitettuna1288g523kcal12.9g80.1g13g11.9g
Arvot/100g100g41kcal1g6.2g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279644