Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 1068g2026kcal289.5g0g96.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)464g395kcal4.6g16.2g32.5g0g
Sipuli (kuorittu)348g94kcal4.5g16.7g0.7g5.9g
Korppujauho 116g425kcal12.2g86.9g1.2g6.1g
Kananmuna kuoreton 511g728kcal63.8g1.5g52.3g0g
Tilli, tuore 70g21kcal2.6g0.6g0.6g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5152g7377kcal754.4g243.8g366.8g27g
Valittu annoskoko2576g3689kcal377.2g121.9g183.4g13.5g
Annoskoko puolitettuna1288g1844kcal188.6g61g91.7g6.8g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341992