Hirvijauhelihapihvit

Hirvenjauhelihaan silputaan pieniksi sipuli, lisätään kaksi kananmunaa, suolaa, mustaapippuria ja piripirimaustetta, sekoitetaan hyvin ja tehdään kaupallisesta taikinaa pihvi, joka paistetaan voissa.

Pihvejä tulee noin 12 ja ne painavat 60 -65 g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1755g1965kcal386g0g52.6g0g
Sipuli 351g106kcal4.4g16.8g0.7g6g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g386g552kcal48.3g1.2g39.8g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Voi 70g509kcal0.8g0.3g57.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5152g6266kcal879g36.6g300.4g12g
Valittu annoskoko2576g3133kcal439.5g18.3g150.2g6g
Annoskoko puolitettuna1288g1566kcal219.8g9.2g75.1g3g
Arvot/100g100g122kcal17.1g0.7g5.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384756