Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1938g466kcal35.1g42.6g5.8g44.6g
Sipuli 456g138kcal5.7g21.9g0.9g7.8g
Valkosipuli 91g99kcal7.2g14.9g0.5g1.9g
Oliiviöljy 46g403kcal0g0g45.6g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g46g141kcal3.9g26.4g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5152g2495kcal103.8g211.6g110.2g108.6g
Valittu annoskoko2576g1247kcal51.9g105.8g55.1g54.3g
Annoskoko puolitettuna1288g624kcal26g52.9g27.6g27.2g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664