Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 896g681kcal143.7g0g10.9g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g840g1008kcal27.7g31.1g84g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g224g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)616g1522kcal56.1g271g9.9g61.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5152g6542kcal460.8g625.8g210.4g130.8g
Valittu annoskoko2576g3271kcal230.4g312.9g105.2g65.4g
Annoskoko puolitettuna1288g1636kcal115.2g156.5g52.6g32.7g
Arvot/100g100g127kcal8.9g12.1g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858