Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 57g81kcal7.1g0.2g5.8g0g
Vehnäjauho sunnuntai1019g3567kcal122.3g723.5g21.4g35.7g
Grahamjauho, 1 dl297g1070kcal38.6g205.1g8.9g37.2g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen212g1529kcal0g0g169.8g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 71g53kcal9.3g0.8g0.3g4.9g
Maito, Kevyt708g326kcal22.6g34g10.6g0g
Sokeri 198g804kcal0g198g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5152g14857kcal399.8g2323.2g433.6g155.6g
Valittu annoskoko2576g7429kcal199.9g1161.6g216.8g77.8g
Annoskoko puolitettuna1288g3714kcal100g580.8g108.4g38.9g
Arvot/100g100g288kcal7.8g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=74187