Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 75g245kcal7.6g49.7g0.8g2.5g
Maitorahka (Pirkka)75g49kcal9g3g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen60g20kcal2g2.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Basilika, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g30g93kcal7.8g0.6g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana516g888kcal57g112.4g21.6g5g
Valittu annoskoko258g444kcal28.5g56.2g10.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna129g222kcal14.3g28.1g5.4g1.3g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206