Fetamunakas (low carb)

Riko munat ja lisää seokseen pieni loraus vettä.

Sulata voi pannulla ja kaada munaseos kuumalle pannulle.

Sekoittele kevyesti, ettei seos tartu pohjaan.

Murustele feta puoliksi hyytyneelle munakasmassalle, mausta oreganolla.

Lisää muutama kirsikkatomaatti puolitettuna päälle ja taita munakas kahtia.

Jätä hetkeksi kuumalle pannulle, jonka olet ottanut pois levyltä.

Kypsä munakas on kuohkea ja pinnalta paistunut, muttei kuiva tai palanut.

Tarjoile hapankaalin kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 44g131kcal7.9g0.5g10.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu96g121kcal10.6g0.3g8.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g109g22kcal0.7g4.2g0.3g1.5g
Voi 8.7g64kcal0.1g0g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana516g676kcal38.6g10g54g3g
Valittu annoskoko258g338kcal19.3g5g27g1.5g
Annoskoko puolitettuna129g169kcal9.7g2.5g13.5g0.8g
Arvot/100g100g131kcal7.5g1.9g10.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242557