Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss104g28kcal0.8g5.3g0.4g3g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g52g39kcal1g8.3g0.1g0.5g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g33g53kcal5.3g0.3g3g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g5.8g7kcal0.1g0.4g0.5g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana516g256kcal14.4g28.8g8g7.4g
Valittu annoskoko258g128kcal7.2g14.4g4g3.7g
Annoskoko puolitettuna129g64kcal3.6g7.2g2g1.9g
Arvot/100g100g50kcal2.8g5.6g1.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258822