Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale27g85kcal3.2g0g8g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Suolasienet (rouskuja)39g7.8kcal0.6g2g0.2g0g
Tomaattimurska, 1 prk125g34kcal0.7g6.6g0.2g1.7g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 1.6g4kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 31g103kcal0.6g0.9g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana517g488kcal11.6g23.4g39g5.6g
Valittu annoskoko258g244kcal5.8g11.7g19.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna129g122kcal2.9g5.9g9.8g1.4g
Arvot/100g100g95kcal2.2g4.5g7.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943