Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow10g38kcal1.5g7.4g0.3g0.3g
Kesäkurpitsa77g13kcal0.3g1.9g0.5g0.5g
Tomaattimurska, 1 prk44g12kcal0.3g2.3g0.1g0.6g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oregano, kuivattu 0.4g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen55g18kcal1.8g2.7g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g11g16kcal2g0g1g0g
Broilerijauheliha, annos 100g44g47kcal10.1g0g4.4g0g
Maizena maissitärkkelys2.2g7.7kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana516g317kcal32.4g34.2g12.6g4g
Valittu annoskoko258g159kcal16.2g17.1g6.3g2g
Annoskoko puolitettuna129g79kcal8.1g8.6g3.2g1g
Arvot/100g100g62kcal6.3g6.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416057