Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 28g18kcal0.1g3.3g0.1g1.3g
Peruna, vanha, kuorittu 32g24kcal0.6g4.9g0.1g0.3g
Porkkana 18g5.7kcal0.1g1g0g0.4g
Juuriselleri 14g4.4kcal0.2g0.6g0g0.4g
Sipuli 12g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 105g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g14g37kcal0.4g0.6g3.8g0.1g
Piparjuuri, annos 10g18g6.5kcal0.8g1.9g0.1g1.3g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g18g21kcal0.4g0.8g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana517g240kcal5.4g27.4g11.8g8g
Valittu annoskoko258g120kcal2.7g13.7g5.9g4g
Annoskoko puolitettuna129g60kcal1.4g6.9g3g2g
Arvot/100g100g47kcal1g5.3g2.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331767