Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 24g79kcal2.5g16g0.3g0.8g
Herne 29g20kcal1.5g2.7g0.1g0.9g
Maustekurkku sokerisuolattu 28g5.5kcal0.2g0.8g0g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g73g15kcal0.4g2.8g0.2g1g
Maissi, purkki Rainbow23g14kcal0.4g2.2g0.3g0g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 7.3g17kcal1g0.1g1.3g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 73g67kcal11.5g1.8g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana517g438kcal35.2g53.4g7.4g6.6g
Valittu annoskoko259g219kcal17.6g26.7g3.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna129g109kcal8.8g13.4g1.9g1.7g
Arvot/100g100g85kcal6.8g10.3g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175221