Rahkapannacotta

Liota liivatelehdet pehmeiksi kylmässä vedessä.

Vaahdota vaniljakastike.

Lisää joukkoon raha sekä van. sok, makeutusaine, sitruunamehu ja raastettu kuri (eli puolikkaasta sitruunasta) joukkoon.

Sulata liivatelehdet tilkassa kuumaa vettä.

ja sekoita ohuena nauhana muuhun seokseen.

Jaa annosmaljoihin ja anna jähmettyä jääkaapissa pari tuntia.

Tarjoa seurana marjoja.

Kattiina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe0.6g1.7kcal0g0.3g0g0.2g
Liivatelehti, gelatiini4g14kcal3.4g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g125g81kcal13.7g5.2g0.4g0g
Vaniljakastike hyla Valio 250g125g200kcal6g20g11.2g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore2g0.5kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana517g611kcal46.2g55.4g23.2g0.4g
Valittu annoskoko259g305kcal23.1g27.7g11.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna129g153kcal11.6g13.9g5.8g0.1g
Arvot/100g100g118kcal8.9g10.7g4.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=36816