Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 188g310kcal31.4g0g20.6g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)16g44kcal4.9g0g2.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Mantelirouhe, 1 rkl6.3g36kcal1.3g0.3g3.2g0.7g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)25g21kcal0.3g0.9g1.8g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.6g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana518g893kcal76.4g5g63g2g
Valittu annoskoko259g446kcal38.2g2.5g31.5g1g
Annoskoko puolitettuna129g223kcal19.1g1.3g15.8g0.5g
Arvot/100g100g172kcal14.8g1g12.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106765