Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.3g2.9g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 23g18kcal0.4g3.8g0g0.7g
Rypsiöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)47g16kcal0.8g3.2g0g0.7g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g2.1g5.2kcal0.1g0.2g0.4g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g30g104kcal7.5g18g0.7g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana518g427kcal18.6g60.2g12.8g10.8g
Valittu annoskoko259g214kcal9.3g30.1g6.4g5.4g
Annoskoko puolitettuna129g107kcal4.7g15.1g3.2g2.7g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.6g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959