Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g75g278kcal3.4g23.3g18.8g2.8g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g28g54kcal5.3g0g3.7g0g
Katkarapu 34g23kcal4.9g0g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu34g43kcal3.7g0.1g3g0g
Maito, Kevyt38g17kcal1.2g1.8g0.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa19g56kcal4.3g0g4.3g0g
Tilli, tuore 3.8g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana518g1077kcal46.8g52.6g74.8g6.2g
Valittu annoskoko259g538kcal23.4g26.3g37.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna130g269kcal11.7g13.2g18.7g1.6g
Arvot/100g100g208kcal9g10.2g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266415