Broilerinfilee-pekonirullat

- Leikkaa fileet pitkittäissuunnassa puoliksi, eli ohuemmiksi fileiksi (rullautuvat helpommin).

- Levitä filee kerrallaan leikkuulaudalle.

Lisää haluamiasi mausteita.

(esim.

sitruunapippuria)

- Levitä jokaiselle fileelle kunnon nokare Creme Bonjour Cuisinea.

- Rullaa filee kasaan ja kääri pekoniin.

Jokaiseen fileeseen riittää yksi pekoniviipale.

- Pujota pari coctailtikkua fileestä läpi, niin että rullattu pekoni pysyy fileen ympärillä.

- Paista pannulla miedolla lämmöllä nokareessa voita.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Kenya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)180g202kcal41.4g0g3.8g0g
Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitus38g49kcal1.1g0.7g4.9g0g
Rainbow pekoniviipale (Rainbow), annos 100g41g116kcal7.4g0.2g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana518g732kcal99.8g1.8g36.4g0g
Valittu annoskoko259g366kcal49.9g0.9g18.2g0g
Annoskoko puolitettuna129g183kcal25g0.5g9.1g0g
Arvot/100g100g141kcal19.3g0.3g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281129