Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 109g32kcal1.1g5g0.3g2g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 7.8g29kcal0.8g5.9g0.1g0.4g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g31g106kcal0.6g0.9g10.9g0g
Korppujauho 3.9g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Siirappi 11g33kcal0g8.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana517g477kcal10g45.8g26.2g5.2g
Valittu annoskoko259g238kcal5g22.9g13.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna129g119kcal2.5g11.5g6.6g1.3g
Arvot/100g100g92kcal1.9g8.9g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390035