Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1000g240kcal12g34g2g21g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka200g22kcal2.2g2.2g0.4g2g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g180g54kcal2.7g9g0.7g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5160g740kcal39g109.6g7g52.8g
Valittu annoskoko2580g370kcal19.5g54.8g3.5g26.4g
Annoskoko puolitettuna1290g185kcal9.8g27.4g1.8g13.2g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405913