Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 1332g371kcal30.2g38.6g2.7g29.3g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g533g1812kcal10.7g16g186.5g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g133g493kcal32g0.1g41.3g0g
Oliiviöljy 120g1060kcal0g0g119.9g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g13g13kcal0.1g2.4g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g13g120kcal0g0g13.3g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g440g712kcal111.6g0.4g29.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5168g9161kcal369.2g115g786.2g58.6g
Valittu annoskoko2584g4581kcal184.6g57.5g393.1g29.3g
Annoskoko puolitettuna1292g2290kcal92.3g28.8g196.6g14.7g
Arvot/100g100g177kcal7.1g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352096