Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g11g6.7kcal1.4g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 143g491kcal14.6g100.2g1.7g5g
Oliiviöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana518g1105kcal32g200.6g15.8g10g
Valittu annoskoko259g552kcal16g100.3g7.9g5g
Annoskoko puolitettuna130g276kcal8g50.2g4g2.5g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396414