Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 131g100kcal2.5g20.3g0.3g1.3g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g66g83kcal3.3g1.8g6.9g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto33g108kcal8.9g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana518g602kcal30.2g47.8g30.4g3.6g
Valittu annoskoko259g301kcal15.1g23.9g15.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna130g150kcal7.6g12g7.6g0.9g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.2g5.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115314