Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen22g5.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kukkakaali 61g15kcal1.1g1.3g0.2g1.4g
Parsakaali brokkoli 60g21kcal2.8g1.2g0.2g1.5g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g55g66kcal1.9g2g5.5g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g5.5g19kcal1.1g0g1.6g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)6.6g25kcal1.9g0.1g1.9g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g44g109kcal7.9g0g8.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.5g40kcal0.1g0.1g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana518g600kcal34g11.4g45.2g6.6g
Valittu annoskoko259g300kcal17g5.7g22.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna130g150kcal8.5g2.9g11.3g1.7g
Arvot/100g100g116kcal6.6g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977