Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi44g197kcal2.8g26.3g9.2g1.4g
Voi 22g159kcal0.3g0.1g17.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl58g199kcal1.2g1.8g20.4g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g117g199kcal8.4g18.7g9.9g0g
Sokeri 7g28kcal0g7g0g0g
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Liivate 2.3g8.1kcal2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana518g1579kcal29.4g107.8g114.6g2.8g
Valittu annoskoko259g790kcal14.7g53.9g57.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna130g395kcal7.4g27g28.7g0.7g
Arvot/100g100g305kcal5.7g20.8g22.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626