Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 22g159kcal0.3g0.1g17.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g75kcal2.2g15.3g0.3g0.8g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste11g39kcal3.2g0.2g3.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.6g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)44g120kcal7g0.4g10.1g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g33g4.6kcal0.6g0.1g0.2g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 22g7.6kcal1g0.4g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 44g20kcal1.3g2.1g0.7g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste22g79kcal6.3g0.4g6.1g0g
Basilika, tuore 2.8g0.8kcal0.1g0g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 6.6g13kcal0.1g0.1g1.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana518g1106kcal50.2g38.4g84.4g3.2g
Valittu annoskoko259g553kcal25.1g19.2g42.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna130g277kcal12.6g9.6g21.1g0.8g
Arvot/100g100g214kcal9.7g7.4g16.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428100