Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 4.4g14kcal0g3.5g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 22g6.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Hapankaali 87g25kcal0.9g3.8g0.2g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste44g11kcal0.4g2.1g0.1g1.3g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen44g61kcal8.3g0g3.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana518g280kcal19.8g21.8g11.4g7.4g
Valittu annoskoko259g140kcal9.9g10.9g5.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna130g70kcal5g5.5g2.9g1.9g
Arvot/100g100g54kcal3.8g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417