Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g47g6.6kcal0.9g0.2g0.2g0.6g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Oliivi kivetön musta rainbow7.5g14kcal0g0.4g1.3g0g
Arla Apetina Feta 3%31g34kcal5.6g0.6g0.9g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton72g103kcal8.6g0g7.2g0g
Sipuli (kuorittu)26g6.9kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Peruna (vanha, kuorittu)59g48kcal1.1g10.3g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana518g453kcal33g25.4g22.8g3.2g
Valittu annoskoko259g227kcal16.5g12.7g11.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna130g113kcal8.3g6.4g5.7g0.8g
Arvot/100g100g87kcal6.4g4.9g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=12248