Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 110g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.2g6.1kcal0.2g0.2g0.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste44g11kcal0.4g2.1g0.1g1g
Peruna, vanha, kuorittu 55g42kcal1g8.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana519g267kcal20g22.2g10.2g3.2g
Valittu annoskoko260g133kcal10g11.1g5.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna130g67kcal5g5.6g2.6g0.8g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.3g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355