Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g56g12kcal0.6g2.5g0g1.1g
Tonnikala öljyssä 32g60kcal8.6g0g2.9g0g
Kesäkurpitsa67g11kcal0.3g1.7g0.4g0.5g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g69g24kcal0.7g4.7g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana519g367kcal21.2g20.8g22.6g6g
Valittu annoskoko260g184kcal10.6g10.4g11.3g3g
Annoskoko puolitettuna130g92kcal5.3g5.2g5.7g1.5g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274741