Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha120g199kcal22.8g0g12g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g117g40kcal1.6g7g0.6g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena9g34kcal0.1g8.3g0g0g
Ketsuppi, meira11g7.6kcal0.2g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana519g561kcal49.4g34g25.2g0g
Valittu annoskoko260g281kcal24.7g17g12.6g0g
Annoskoko puolitettuna130g140kcal12.4g8.5g6.3g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.5g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306365