Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 56g20kcal2.6g1.1g0.2g1.4g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%113g191kcal11g8.3g12.4g0g
Paprika, punainen24g6.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Nuudeli, keitetty, suolaton 60g79kcal2.3g15.2g0.8g0.8g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Chili paprika punainen3.9g1.6kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana519g643kcal32.4g52.2g32.2g5.4g
Valittu annoskoko260g322kcal16.2g26.1g16.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna130g161kcal8.1g13.1g8.1g1.4g
Arvot/100g100g124kcal6.2g10.1g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461407