Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Kukkakaali 29g7kcal0.5g0.6g0.1g0.7g
Kalkkuna 29g57kcal9.2g0g2.3g0g
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g3.6g1.3kcal0g0.3g0g0g
Juuriselleri 22g6.9kcal0.3g1g0g0.7g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.5g2.4kcal0.3g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g166kcal21g7.8g5g4.2g
Valittu annoskoko260g83kcal10.5g3.9g2.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna130g41kcal5.3g2g1.3g1.1g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108309