Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 102g164kcal30.9g0g4.4g0g
Hunaja1.5g4.9kcal0g1.2g0g0g
Sinappi 1.5g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Oliiviöljy 7.3g65kcal0g0g7.3g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g521kcal63.8g12.6g24g3.6g
Valittu annoskoko260g261kcal31.9g6.3g12g1.8g
Annoskoko puolitettuna130g130kcal16g3.2g6g0.9g
Arvot/100g100g100kcal12.3g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113