Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g35g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Omena, keskikokoinen 200g35g12kcal0.1g2.5g0.1g0.6g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g3.5g32kcal0g0g3.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.5g26kcal0g0g2.8g0g
Soijakastike3.5g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g35g21kcal0.5g4.5g0g0.3g
Kaali, valkokaali35g7.4kcal0.4g1.2g0.1g0.7g
Possun Ulkofile, 100g35g44kcal7.3g0g1.6g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g3.5g12kcal0.7g0g1g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g0.3g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Mustapippuri 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g352kcal19.8g25g18.8g6.4g
Valittu annoskoko260g176kcal9.9g12.5g9.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna130g88kcal5g6.3g4.7g1.6g
Arvot/100g100g68kcal3.8g4.8g3.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99246