Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2100g504kcal25.2g71.4g4.2g44.1g
Voi, 1 tl, 5 g350g2555kcal3.5g3.5g280g0g
Hunaja 140g463kcal0.7g113.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5180g7043kcal58.8g376g568.4g88.2g
Valittu annoskoko2590g3522kcal29.4g188g284.2g44.1g
Annoskoko puolitettuna1295g1761kcal14.7g94g142.1g22.1g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.3g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357