Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g701g2592kcal31.5g217.1g175.1g25.9g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja701g546kcal117.7g0g7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu357g450kcal39.3g1.1g32.2g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g18g11kcal0.1g1.8g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 701g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.5g6kcal0.3g1.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g3.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 96g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5180g7268kcal380.2g451.4g429g55g
Valittu annoskoko2590g3634kcal190.1g225.7g214.5g27.5g
Annoskoko puolitettuna1295g1817kcal95.1g112.9g107.3g13.8g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135674