Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g933g2332kcal158.6g0g186.6g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g267g866kcal37.3g1.3g80g0g
Paprika punainen 160g47kcal1.5g7.2g0.6g3g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g400g140kcal18.4g8g0.4g10g
Punasipuli, kuorittu, 100g47g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g333g200kcal3.3g15g13.3g2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)333g283kcal3.3g11.7g23.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5184g7845kcal450.4g105g609.4g35.2g
Valittu annoskoko2592g3923kcal225.2g52.5g304.7g17.6g
Annoskoko puolitettuna1296g1961kcal112.6g26.3g152.4g8.8g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2g11.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422393