Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus2138g1496kcal342g0g6.4g0g
Rypsiöljy 27g236kcal0g0g26.7g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g160g827kcal8g11.2g83.4g0g
Valkoviini kuiva 267g183kcal0.8g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5184g5486kcal701.6g25.6g233g0g
Valittu annoskoko2592g2743kcal350.8g12.8g116.5g0g
Annoskoko puolitettuna1296g1372kcal175.4g6.4g58.3g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972