Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 784g2689kcal79.9g548.5g9.4g27.4g
Sokeri 512g2080kcal0g511.9g0g0g
Leivinjauhe 15g27kcal0.8g5.7g0g0.1g
Margariini, 60%, Rainbow377g2072kcal3.4g3.4g226g0g
Kananmuna 50g(kpl)151g190kcal16.6g0.5g13.6g0g
Piimä, rasvaton (Valio)301g96kcal9.9g13.6g0g0g
Mustikka metsä- 452g199kcal2.3g28.9g2.7g14.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5184g14705kcal225.8g2225g503.4g84.8g
Valittu annoskoko2592g7352kcal112.9g1112.5g251.7g42.4g
Annoskoko puolitettuna1296g3676kcal56.5g556.3g125.9g21.2g
Arvot/100g100g284kcal4.4g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174105