Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1676g1276kcal31.5g259.8g3.4g16.8g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)599g239kcal24.5g31.7g3g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Maustekurkku239g40kcal1.7g7.2g0.2g4.3g
Ruohosipuli, tuore30g8.1kcal0.4g1.1g0.2g0.3g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)15g3kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5184g3172kcal117g610.4g13.8g43.8g
Valittu annoskoko2592g1586kcal58.5g305.2g6.9g21.9g
Annoskoko puolitettuna1296g793kcal29.3g152.6g3.5g11g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234