Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g332g1129kcal43.2g224.1g5.6g17.6g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 711g214kcal20.5g25.6g0.7g0g
Kuivahiiva, annos 11g29g102kcal12.8g11.4g1.7g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma95g304kcal0.1g70.2g0g0g
Voi 237g1720kcal2.8g0.9g192.8g0g
Tattarijauho, Vijatuote1186g4150kcal154.1g830g16.6g62.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5184g15237kcal467g2324.4g434.8g160.8g
Valittu annoskoko2592g7619kcal233.5g1162.2g217.4g80.4g
Annoskoko puolitettuna1296g3809kcal116.8g581.1g108.7g40.2g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963