Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 603g457kcal11.3g93g1.2g6g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper362g579kcal39.8g47g25.3g0g
Sipuli (kuorittu)362g98kcal4.7g17.4g0.7g6.1g
Punajuuri 362g139kcal3.6g25g0.7g9g
Porkkana, keitetty, suolaton 301g101kcal1.9g17.1g0.6g7.8g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g603g1254kcal18.1g37.4g114.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5184g5252kcal158.8g473.8g286g57.8g
Valittu annoskoko2592g2626kcal79.4g236.9g143g28.9g
Annoskoko puolitettuna1296g1313kcal39.7g118.5g71.5g14.5g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492