Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai479g1773kcal24g153.4g119.8g9.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha599g994kcal113.8g0g59.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl16g142kcal0g0g16.2g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g479g97kcal2.9g18.2g1.4g6.7g
Juustoraaste Arla Magre 17%120g336kcal34.7g3g20.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 359g65kcal2g9g1.4g2.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g359g73kcal2.2g13.7g1.1g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5184g7058kcal363.8g411.8g441.2g53.8g
Valittu annoskoko2592g3529kcal181.9g205.9g220.6g26.9g
Annoskoko puolitettuna1296g1765kcal91g103g110.3g13.5g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448249