Kinnku-pekonipiiras

Otetaan pakaste piirakkataikina, peruna-ruis ja seurataan valmistuksessa sen ohjeita.

Painellaan taikina sulamisen jälkeen (1h huoneenlämmössä) vuokaan, jonka halkaisija on n. 28cm.

Esikypsennetään piirakkapohjaa alatasolla 200c 10 minuuttia.

Sekoitetaan täytteen aineet kulhossa:

3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl kermaa (ohjeessa käytetty flora 7%)
1dl Valio 3j uustoa ruokakermaa100gr kinkkusuikaleita
100gr kypsennettyä pekoni

Kaadetaan täyte piirakalle, päälle n. 1dl juustoraastetta ja uuniin alatasolle 200 astetta noin 15-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Centrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus240g840kcal33.6g1.2g76.8g0g
Kinkkusuikale, savu, pouttu 7% 230g240g305kcal28.8g9.6g16.8g2.4g
Flora kevyt ruoka 7%120g102kcal1.2g5.4g8.4g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g240g288kcal8.2g8.6g24g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen120g40kcal4g5.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu480g605kcal52.8g1.4g43.2g0g
Piirakkataikina/ruisperuna/100g960g3552kcal43.2g297.6g240g35.5g
Juustoraaste Arla Magre 17%192g538kcal55.7g4.8g32.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5184g12538kcal455g669g883.6g75.8g
Valittu annoskoko2592g6269kcal227.5g334.5g441.8g37.9g
Annoskoko puolitettuna1296g3134kcal113.8g167.3g220.9g19g
Arvot/100g100g242kcal8.8g12.9g17g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73224