Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.829g2902kcal110.3g563.9g19.9g31.5g
Sokeri 362g1467kcal0g361.1g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)744g246kcal24.6g33.5g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g319g2296kcal3.2g3.2g255.2g0g
Neilikka, annos 4g8.5g31kcal0.3g6.8g0.3g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g32g99kcal3.5g19.1g2.2g8.9g
Siirappi 298g898kcal0.3g220.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5184g15879kcal284.4g2416.4g555.2g80.8g
Valittu annoskoko2592g7939kcal142.2g1208.2g277.6g40.4g
Annoskoko puolitettuna1296g3970kcal71.1g604.1g138.8g20.2g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98450