Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g7.8g12kcal1.7g0g0.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 12g8.9kcal0.2g1.8g0g0.1g
Porkkana 2.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g46kcal3.8g4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko26g23kcal1.9g2g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g12kcal1g1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g89kcal7.3g7.7g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120839